Nella Kharisma – Stel Kendo Mp3

6371 views

Download lagu Nella Kharisma - Stel Kendo Mp3 dapat kamu download secara gratis di Lagu31. Details lagu Nella Kharisma - Stel Kendo Mp3 bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma - Stel Kendo Mp3 berada diatas.

Contributing Artist:Nella Kharisma
Album:Best Nella Woyo Woyo
Genre:Dangdut Koplo
Size:5.25 MB
Duration:00:03:47
Audio Summary:Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s

Lyric Nella Kharisma - Stel Kendo

 

pengene sugih bondho
ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo

pengen akeh duite
magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe

alasane nomer siji kui ekonomi
pengen sugih bondho lan dadi priyayi
mulo makaryo uripe ditoto
rasah podo ngersulo rugi tenogo

alasane nomer loro harga diri
kakehan ita itu nuruti gengsi
pengen ra kerjo urip koyo rojo
la kowe malah ngempong, tambah ra cetho

wes wes uwes ora usah alesan
ora usah bimbang, intine teko tenan

pengene sugih bondho, ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite, magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe

syalalalala abot sanggane
kuat dilakoni yen ra kuat tinggal ngopi
tubruk syahdu syalalalalala

ben dino mung sambat wae, uwes to leh
rasah dinggo panik, ndak dikiro kurang piknik
lemeske pikire wanek-wanekke, utangke tanggane

stel kendo ojo stel kenceng, lemeske wae ojo sepaneng
disambi ngopi golek inspirasi, rasah kakehan atraksi
stel kendo ojo stel kenceng, lemeske wae ojo sepaneng
disambi ngopi golek inspirasi, rasah kakehan atraksi

pengene sugih bondho, ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite, magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe

pengene sugih bondho, ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite, magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe

Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Stel Kendo Mp3 MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Stel Kendo Mp3 belilah kaset asli yang resmi atau CD official album Nella Kharisma – Stel Kendo Mp3 Single, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes, untuk mendukung Nella Kharisma – Stel Kendo Mp3 di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Leave a reply "Nella Kharisma – Stel Kendo Mp3"

Author: 
    author