Nella Kharisma – Prasetyo Mp3

441 views

Download lagu Nella Kharisma - Prasetyo MP3 dapat kamu download secara gratis di Lagu31. Details lagu Nella Kharisma - Prasetyo Mp3 bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma - Prasetyo Mp3 berada diatas.

Contributing Artist:Nella Kharisma
Album:The Best Nella Jaran Goyang
Genre:Dangdut Koplo
Size:9.85 MB
Duration:05:19
Audio Summary:Audio: mp3, 48000 Hz, stereo, s16p, 256 kb/s

Lyric Nella Kharisma - Prasetyo

Opo kudu tak lantunke tresnoku
Ben kowe krungu suworo atiku
Opo kudu tak lukiske kangenku
Ben kowe iso ndeleng tuluse ati mung kanggo kowe
Sayangku

Mung lewat coretan tangan iki
Tak aturke segenepe roso
Sing tak pendem jroning pucuk asmoro
Pucuk asmoro

Yen pancene takdir ngizinake
Kepengen iso tresno iki neng njero
Esem lan tangismu
Susah lan senengmu
Dadi prasetyo

Opo kudu tak lantunke tresnoku
Ben kowe krungu suworo atiku
Opo kudu tak lukiske kangenku
Ben kowe iso ndeleng tuluse ati mung kanggo kowe
Sayangku

Mung lewat coretan tangan iki
Tak aturke segenepe roso
Sing tak pendem jroning pucuk asmoro
Pucuk asmoro

Yen pancene takdir ngizinake
Kepengen iso tresno iki neng njero
Esem lan tangismu
Susah lan senengmu
Dadi prasetyo

Mung lewat coretan tangan iki
Tak aturke segenepe roso
Sing tak pendem jroning pucuk asmoro
Pucuk asmoro

Yen pancene takdir ngizinake
Kepengen iso tresno iki neng njero
Esem lan tangismu
Susah lan senengmu
Dadi prasetyo

Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Prasetyo Mp3 MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Prasetyo Mp3 belilah kaset asli yang resmi atau CD official album Nella Kharisma – Prasetyo Mp3 Single, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes, untuk mendukung Nella Kharisma – Prasetyo Mp3 di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #download lagu nella kharisma 2017 #download lagu nella kharisma full album #download lagu nella kharisma jaran goyang #download lagu nella kharisma lagista #download lagu nella kharisma mp3 #nella kharisma ditinggal rabi #nella kharisma konco mesra #nella kharisma sayang 2

Leave a reply "Nella Kharisma – Prasetyo Mp3"

Author: 
    author