Nella Kharisma – Kowe Lan Kenangan Mp3

5211 views

Download lagu Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan Mp3 dapat kamu download secara gratis di Lagu31. Details lagu Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan Mp3 bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan Mp3 berada diatas.
 

Contributing Artist:Nella Kharisma
Album:Best Of Milady Record, Vol. 1
Genre:Dangdut Koplo
Size:5.18 MB
Duration:00:03:47
Audio Summary:Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s

Lyric Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan

ra biso lali
mung tansah kenangan
karo kowe sing tak tresno
ninggalke kenangan

kabeh dadi impenku
koyo biyen bareng mlaku
nyambung katresnan iki
mungkin kowe wes ra sudi

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

ngopo biyen kowe teko
yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno
nanging mung mbok sio-sio

pancen lantip pikiranmu
pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi
mung tok nggo ngelarani aku

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

mungkin wes dadi takdire gusti
biso nyawang kowe nanging tanpo biso nduweni
kabeh dadi impenku koyo biyen bareng mlaku
nyambung katresnan iki mungkin kowe wes ra sudi

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

ngopo biyen kowe teko yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo ngelarani aku

ngopo biyen kowe teko yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo ngelarani aku

Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Kowe Lan Kenangan Mp3 MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Kowe Lan Kenangan Mp3 belilah kaset asli yang resmi atau CD official album Nella Kharisma – Kowe Lan Kenangan Mp3 Single, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes, untuk mendukung Nella Kharisma – Kowe Lan Kenangan Mp3 di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #download lagu kowe lan kenangan ndx #download lagu nella kharisma mp3 gratis #kowe lan kenangan intan mp3 #kowe lan kenangan lirik #lilo mp3 download #nella kharisma lilo aku lilo

Leave a reply "Nella Kharisma – Kowe Lan Kenangan Mp3"

Author: 
    author