Nella Kharisma – Konco Mesra Mp3

1252 views

Download lagu Nella Kharisma - Konco Mesra Mp3 dapat kamu download secara gratis di Lagu31. Details lagu Nella Kharisma - Konco Mesra Mp3 bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma - Konco Mesra Mp3 berada diatas.

Contributing Artist:Nella Kharisma
Album:The Best Nella Jaran Goyang
Genre:Dangdut Koplo
Size:9.50 MB
Duration:00:05:07
Audio Summary:Audio: mp3, 48000 Hz, stereo, s16p, 256 kb/s

Lyric Nella Kharisma - Konco Mesra

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno

nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno

nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok gugu
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Konco Mesra Mp3 MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Konco Mesra Mp3 belilah kaset asli yang resmi atau CD official album Nella Kharisma – Konco Mesra Mp3 Single, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes, untuk mendukung Nella Kharisma – Konco Mesra Mp3 di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Leave a reply "Nella Kharisma – Konco Mesra Mp3"

Author: 
    author