Nella Kharisma – Konco Kringetan Mp3

795 views

Download lagu Nella Kharisma - Konco Kringetan Mp3 dapat kamu download secara gratis di Lagu31. Details lagu Nella Kharisma - Konco Kringetan Mp3 bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma - Konco Kringetan Mp3 berada diatas.

Contributing Artist:Nella Kharisma
Album:The Best Nella Kharisma Puisi Hati
Genre:Dangdut koplo
Size:5.86 MB
Duration:00:04:19
Audio Summary:Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s

Lyric Nella Kharisma - Konco Kringetan

yang, biyen piye janjine
kowe ra bakal cidro
marang sumpah setyomu

aku tansah angugemi
senadyan loro ati
kowe mblenjani janji

bibit awet aku nyawang kowe karo kancamu
gegojekan naliko wayah bengi udan banyu
demak demok terus dibacutke karo ciuman
ngelus dodo ati iki mergo uwes kelaran

durung tau aku ngerasake loro sakdurunge
mergo ati iki durung pernah tau ono sing duwe
teko biyen nganti saiki aku tresno dirimu
mugo biso dadi bojo sampe akhir uripku

yang, biyen piye janjine
kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu
aku tansah angugemi
senadyan loro ati kowe mblenjani janji

saikine ku wes ngerti kabeh opo to sebabe
mergo gandeng aku ora pernah ono senenge
seng tak jalok saiki wes cukup semene saja
hubungan kita jangan pernah ada derita

welingku siji ojo mung dadi konco kringetan
yen tembe mburi kowe bakale dadi wong edan
luweh becik aku mundur dadi jomblo sing keren
wes cukup sak mene saiki lo gue end

yang, biyen piye janjine
kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu
aku tansah angugemi
senadyan loro ati kowe mblenjani janji

yang, biyen piye janjine
kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu
aku tansah angugemi
senadyan loro ati kowe mblenjani janji

yang, biyen piye janjine
kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu
aku tansah angugemi
senadyan loro ati kowe mblenjani janji

yang, biyen piye janjine
kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu
aku tansah angugemi
senadyan loro ati kowe mblenjani janji
jebul janjimu ora biso dipercoyo

Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Konco Kringetan Mp3 MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Konco Kringetan Mp3 belilah kaset asli yang resmi atau CD official album Nella Kharisma – Konco Kringetan Mp3 Single, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes, untuk mendukung Nella Kharisma – Konco Kringetan Mp3 di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #cinta kembang rawe nella #download lagu nella kharisma cinta tak memilihmu #download lagu nella kharisma konco turu #download lagu nella kharisma terbaru #download lagu nella konco turu #download lagu puisi hati nella #download nella kharisma konco tahu #lirik konco tahu #lirik lagu konco turu nella kharisma #lirik lagu mung sewates konco #lirik lagu tinggal kenangan via vallen #nella kharisma mp3 #nella kharisma puisi cinta #puisi hati nella

Leave a reply "Nella Kharisma – Konco Kringetan Mp3"

Author: 
    author