Nella Kharisma – Kebacut Kangen Mp3

2229 views

Download lagu Nella Kharisma - Kebacut Kangen Mp3 dapat kamu download secara gratis di Lagu31. Details lagu Nella Kharisma - Kebacut Kangen Mp3 bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma - Kebacut Kangen Mp3 berada diatas.

Contributing Artist:Nella Kharisma
Album:The Best Nella Kharisma Puisi Hati
Genre:Dangdut koplo
Size:5.55 MB
Duration:00:04:06
Audio Summary:Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 160 kb/s

Lyric Nella Kharisma - Kebacut Kangen

senadyan aku rung suwi kenal sliramu
sing tak rasake tansah kelingan esemmu
raino bengi angel merem mripatku
ra biso turu mergo kebacut kangenku

mung awakmu seng tak pujo
neng ati ra ono wong lio sampek bingung ngerasake yen wis nyawang esemme
yen tak sawang rupamu sampek ra kedep motoku
yen tak sawang esemmu tambah gede rosoku
sak bendino aku kelingan
sak bendino kowe tak angen
mergo ati iki kebacut kangen

yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pengen ning cedakmu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedep nyawang esemmu

gelisah hatiku ini memikirkan wajahmu sayang
tak sabar rasa ini ingin ketemu kamu sayang
kebacut kangen, kebacut kangen, berat rasa hati ini
ingin bertemu, ingin bertemu duhai pujaanku
setiap hari, setiap waktuku memikirkanmu
aku rindu, aku rindu padamu

senadyan aku rung suwi kenal sliramu
sing tak rasake tansah kelingan esemmu
raino bengi angel merem mripatku
ra biso turu mergo kebacut kangenku

mung awakmu seng tak pujo, neng ati ra ono wong lio
sampek bingung ngerasake yen wis nyawang esemme
yen tak sawang rupamu sampek ra kedep motoku
yen tak sawang esemmu tambah gede rosoku
sak bendino aku kelingan, sak bendino kowe tak angen
mergo ati iki kebacut kangen

yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pengen ning cedakmu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedep nyawang esemmu

yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pengen ning cedakmu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedep nyawang esemmu

Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Kebacut Kangen Mp3 MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Kebacut Kangen Mp3 belilah kaset asli yang resmi atau CD official album Nella Kharisma – Kebacut Kangen Mp3 Single, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes, untuk mendukung Nella Kharisma – Kebacut Kangen Mp3 di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #download kebacut kangen via vallen #download lagu kebacut kangen #download lagu kebacut kangen via vallen #download nella kebacut kangen #download video nella kharisma kebacut kangen #kebacut kangen nella kharisma lirik #nella kharisma kebacut kangen izul musik #nella kharisma kebacut kangen ken arok

Leave a reply "Nella Kharisma – Kebacut Kangen Mp3"

Author: 
    author