Nella Kharisma – Jiwo Rogo Mp3

313 views

Download lagu Nella Kharisma - Jiwo Rogo Mp3 dapat kamu download secara gratis di Lagu31. Details lagu Nella Kharisma - Jiwo Rogo Mp3 bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma - Jiwo Rogo Mp3 berada diatas.
 

Contributing Artist:Nella Kharisma
Album:Best Nella Woyo Woyo
Genre:Dangdut Koplo
Size:5.75 MB
Duration:00:04:17
Audio Summary:Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 160 kb/s

Lyric Nella Kharisma - Jiwo Rogo

sak umpomo aku kembang
sliramu kang dadi gagang
tak jaluk ono ning atimu
tresnomu ojo mabur ilang

tak suworo ning dodoku
lewat gending roso kangenku
mugo kroso ono njero atimu
ning kono tak batin sliramu

jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
tak ugemi njero ning uripku
ra ono liyane kejobo sliramu

jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
selawase njero ning atiku
mugo biso langgeng tresnoku

sak umpomo aku kembang
sliramu kang dadi gagang
tak jaluk ono ning atimu
tresnomu ojo mabur ilang

tak suworo ning dodoku
lewat gending roso kangenku
mugo kroso ono njero atimu
ning kono tak batin sliramu

jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
tak ugemi njero ning uripku, ra ono liyane kejobo sliramu
jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
selawase njero ning atiku, mugo biso langgeng tresnomu

jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
tak ugemi njero ning uripku, ra ono liyane kejobo sliramu
jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
selawase njero ning atiku, mugo biso langgeng tresnomu

Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Jiwo Rogo Mp3 MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Jiwo Rogo Mp3 belilah kaset asli yang resmi atau CD official album Nella Kharisma – Jiwo Rogo Mp3 Single, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes, untuk mendukung Nella Kharisma – Jiwo Rogo Mp3 di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #download lagu dangdut perbedaan #download lagu jiwo rogo #download video jiwo rogo #jiwo rogo nella kharisma lirik #lirik andap asor jiwo rogo #lirik lagu modal dikit dong say #lirik pager ayu #lirik tresno suci #mung biso nyawang nella kharisma mp3 #nella kharisma lagu perbedaan #nella kharisma mantan #nella kharisma sigarane jiwo mp3 #nella kharisma sing biso pisah mp3 #nella pager ayu #pager ayu nella kharisma #siji loro telu nella kharisma mp3

Leave a reply "Nella Kharisma – Jiwo Rogo Mp3"

Author: 
    author