Nella Kharisma – Banyu Langit Mp3

709 views

Download lagu Nella Kharisma - Banyu Langit Mp3 dapat kamu download secara gratis di Lagu31. Details lagu Nella Kharisma - Banyu Langit Mp3 bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma - Banyu Langit Mp3 berada diatas.
 

Contributing Artist:Nella Kharisma
Album:Best Nella Woyo Woyo
Genre:Dangdut Koplo
Size:6.70 MB
Duration:00:05:01
Audio Summary:Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s

Lyric Nella Kharisma - Banyu Langit

Download lagu Nella Kharisma - Banyu Langit Mp3 dapat kamu download secara gratis di Lagu31. Details lagu Nella Kharisma - Banyu Langit Mp3 bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma - Banyu Langit Mp3 berada diatas.
 

Contributing Artist:Nella Kharisma
Album:Best Nella Woyo Woyo
Genre:Dangdut Koplo
Size:6.70 MB
Duration:00:05:01
Audio Summary:Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s

Lyric Nella Kharisma - Banyu Langit

sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

Bila kamu mengunduh lagu Nella Kharisma – Banyu Langit Mp3 MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Banyu Langit Mp3 belilah kaset asli yang resmi atau CD official album Nella Kharisma – Banyu Langit Mp3 Single, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes, untuk mendukung Nella Kharisma – Banyu Langit Mp3 di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Tags: #banyu langit didi kempot #banyu langit eny sagita #download lagu banyu langit ndx #download lagu banyu langit via vallen #download lagu nella kharisma full album #download lagu nella kharisma ninja opo vespa #download mp3 campursari banyu langit #download video nella banyu langit #full album nella kharisma banyu langit #lagu banyu langit via vallen #mp3 campursari banyu langit

Leave a reply "Nella Kharisma – Banyu Langit Mp3"

Author: 
    author